Om oss

NextStepStudio ligger alltid steget före! Vi ger kunden individuella lösningar och paket. Vi är stolta att kunna erbjuda det mesta inom foto, retusch, makeup och styling. Vårt mål är att vara Västerås mest nytänkande fotostudio!
Skaparen bakom NextStepStudio heter Gert Bohlin och har många års erfarenhet inom foto och grafisk produktion. Hans vision är att producera högklassiga bilder till humana priser.
Gert Bohlin samarbetar idag med professionellt diplomerade makeupartister  och bildinspiratören Lindha Larsson. De har arbetat tillsammans i olika konstelationer och ser NextStepStudio som en utveckling med höga ambitioner.
Lindha Larsson kommer från Photografen och har stor erfarenhet med att hjälpa våra kunder vad det gäller bildval och inspiration.Ägare och VD för studioverksamheten är Maria Fager som ser till att vi andra gör det vi ska och inte tappar fokus på att arbeta inspirerat med bilden i fokus.

Historia

Företaget grundades 2008 som ett steg att utveckla våra tjänster inom foto. 2012 öppnade vi vår studio på Haga tillsammans med Camilla och Sofie två underbara människor och makeup-och hårstylister. Vi hade arbetat tillsammans på The Studio i Västerås och älskade vårt jobb. Tillsammans älskade vi det kreativa i att skapa bilder.Genom åren har makeupartisterna kommit och gått. Idag arbetar vi tillsammans med bla. Nina Vallio, Rebbeca Hallström mfl.
Idag är inte bara modellfotograferingar vår specialitet uten vi fotar allt från modell, bröllop och barn. Vi fotar företag, reklam och allt som kan inspirera oss.

Så länge vår inspiration finns där så lovar vi att fortsätta att ta bilder som berör. Foto och bilder är kul, ska utveckla och så vill vi att det ska förbli

Vi hjälper dig

Fotograf Gert Bohlin

Ålder: nyss fyllda 50 (dvs. 60)
Familj: Fru och 3 barn
Huvud Intressen: Foto, Musik o Film
Arbetat med bild sedan barnsben, från kopist/frilansfotograf på Västerås största dagstidning till repro och egen företagare inom den grafiska branschen. Arbetat som originalare, studiofotograf, digitaltryckare, hela tiden med bild och text som budskap Nu är det äntligen dags att tillsammans med mina kollegor förverkliga våra drömmar.
Undrar varför man beskriver sig som ett arbete och inte som människa?
Lägger väl till att jag tycker om det mesta här i livet. Film och musik i alla former gillas och jag är en analyserande humorist. Så får det bli.

Gillar naturligtvis att ta en hel massa bilder också .

 

VD Maria Fager

Ålder: 50 år (aldrig äldre än 27)
Familj: 3 barn, hundar, katter och hästar
Huvud Intressen: Arbete, mina barn och hästar. Slappna av med en god bok eller film.

Inspiratör Lindha Larsson

Saknade vänner och kollegor

Hos oss slutar ingen.
Man blir bara lite mindre tillgänglig för bokningar och väldigt, väldigt saknade.

Nu mer i Vimmerby Småland.

Lost but not forgotten.    

Sofie Lindbom

 Bosatt sig i staden Göteborg.

Miss you every day!.

Camilla PetterssonFotoArtForm

FotoArtform är till för mina bilder som tas utanför arbetet. Just nu är det mycket modellfotografering som gäller. Jag tycker det är en rolig arbetsform att tillsammans med modeller, makeupartister, stylister och assistenter arbeta utifrån ett tema och skapa bilder tillsammans med likasinnade. Därför presenteras många av dessa bilder här. Naturligtvis slinker det med en del andra bilder också vid sidan av, som ni kan se.
Jag hoppas ni tycker om blandningen av bilder och om ni vill ha hjälp med någon form av fotografering är det bara att kontakta mig.
Våra priser är alltid humana.


TFP för modeller görs endast i mån av tid och intresse,  kontakta mig direkt 
via mail.